Een toekomstbestendige en duurzame zorgvastgoedportefeuille in Nederland

Curae heeft als doel om een toekomstbestendige en duurzame zorgvastgoedportefeuille in Nederland op te bouwen voor haar investeerders. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit, langjarige relaties en korte lijnen met onze partners.

Betrouwbaar

Curae maakt werk van betrouwbare samenwerkingen. We kennen onze partners door en door en we  weten van elkaar wat we belangrijk vinden.

Efficiëntie

Curae is (in)gericht op efficiëntie. We zijn relatief kleinschalig, waardoor we snel kunnen schakelen. We houden onze processen simpel, strak en goed gedocumenteerd.. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche, waardoor we adequaat anticiperen op veranderingen die voor ons en onze partners van belang zijn.

Kwaliteit

Curae kent een lange geschiedenis in ontwikkeling en beheer van vastgoed. We hebben uitstekende werkrelaties opgebouwd in de vastgoedsector met betrouwbare partners op gebied van bouw, beheer, onderhoud, financiering en projectontwikkeling. We denken niet alleen aan nu, maar vooral aan de toekomst.

Synergie

Curae is altijd op zoek naar synergie. Wij investeren op verantwoorde wijze in moderne en duurzame zorghuisvesting. Daarnaast beheren we voor onze investeerders een portefeuille zorgvastgoed die zich kenmerkt door een lange termijnrendement en evenwichtige huurstromen.

John Peek (CEO)

John Peek heeft meer dan 12 jaar ervaring in de internationale vastgoedbranche als initiatiefnemer, investeerder en ontwikkelaar. Daarnaast beheert hij diverse private equity participaties/ deelnemingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

De kennis die hij in de loop der jaren heeft opgedaan zet hij tevens in als strategisch adviseur/consultant voor het management van internationale verkoop- en marketingorganisaties in Europa.

Marcel van der Graaf (CIO)

Marcel heeft ruim 15 jaar ervaring in de bancaire sector (Rabobank) in diverse analytische en commerciële (senior) functies, met name op het gebied van commerciële vastgoedfinanciering voor grote (particuliere) beleggers en professionele projectontwikkelaars.

Hij is sinds 2018 als Chief Investment Officer verantwoordelijk voor de risicomatige en cijfermatige beoordeling en verslaglegging van alle investeringstrajecten bij Curae Management B.V.

Daarnaast is Marcel betrokken bij alle managementtaken behorende bij het beheer en management van de zorgvastgoed portfolio.

Mr. Firazia Sardar (CLO)

Firazia heeft meer dan 15 jaar ervaring met het beleggen en ontwikkelen van  vastgoed. Haar juridische achtergrond past zij toe binnen de organisatie middels het adviseren van het team bij juridische vraagstukken. Haar praktische en theoretische kennis van vastgoed(ontwikkeling) en passie voor de branche,  leidt tot gedrevenheid te bouwen aan een solide en duurzame zorgvastgoedportefeuille.

Firazia maakt deel uit van het managementteam.